Yazar |
|
acevdetakbilek moderatör
Durum Online: Offline Mesaj: 48
|
Gönderildi: 07 Haziran 2006 - 12:47 | IP Kayıtlı
|
|
|
AMASYA KAFKASYALILAR SOSYAL YARDIMLASMA VE DAYANISMA DERNEGI OLAGAN GENEL KURULUNDA YAPILAN SEÇIMLER NETICESINDE DERNEK YÖNETIMI SU ISIMLERDEN OLUSTU.AHMET CEVDET AKBILEK,VAHIT TASDEMIR,YUSUF ULUDAG,SABAN ÖZTÜRK,ISMAIL HAKKI KUTLU YÖNETIM ASIL ÜYELIKLERINE YAVUZ EPÇIM,MUHAMMED AVCI,MEHMET ÇETIN,HÜSEYIN AVCI,TUNCER KARADENIZ YÖNETIM YEDEK ÜYELIKLERINE,YUSUF AVCI,ÜZEYIR TASDEMIR,DURSUN IPEK DENETLEME ASIL ÜYELIKLERINE,MEHMET DEMIREL(telekom),ALI DEMIR,MEHMET YILDIRIM DENETLEME YEDEK ÜYELIKLERINE SEÇILMISLERDIR.
YENI YÖNETIM KURULUNUN EN KISA SÜRE IÇERISINDE YAPACAGI BIR TOPLANTI ILE GÖREV DAGILIMI BELIRLENECEKTIR.YENI YÖNETIME ISTIKRARLI BIR SEKILDE BASARILI OLMALARI DILEKLERIMIZLE TEBRIK EDER HEPIMIZE HAYIRLI OLSUN DERIZ.
|
Sayfa Başı |
|
|
Poro Mustafa Uludag ziyaretci
Durum Online: Online Mesaj: -2224
|
Gönderildi: 07 Haziran 2006 - 21:47 | IP Kayıtlı
|
|
|
Yeni yönetime seçilen arkadaslara basarili çalismalar dilerim.
|
Sayfa Başı |
|
|
AYDIN ATILLA ziyaretci
|
Gönderildi: 08 Haziran 2006 - 09:48 | IP Kayıtlı
|
|
|
YÖNETIME SECILEN ARKADASLARI TEBRIK EDER BASARILAR DILERIM
|
Sayfa Başı |
|
|
nurettin uludag ziyaretci
|
Gönderildi: 08 Haziran 2006 - 11:04 | IP Kayıtlı
|
|
|
dernegimizin yeni seçilen yönetim ve denetim kurulu üyelerini tebrik eder basarilarinin devamini dilerim
|
Sayfa Başı |
|
|
Ahmet Yavuz DARÇIN ziyaretci
|
Gönderildi: 08 Haziran 2006 - 17:13 | IP Kayıtlı
|
|
|
Yeni yönetimi basarilar diliyorum.Allah yardimcilari olsun, selamlar ve saygilar
|
Sayfa Başı |
|
|
MUSTAFA YILMAZ ziyaretci
|
Gönderildi: 08 Haziran 2006 - 19:48 | IP Kayıtlı
|
|
|
IZMIRDEKI GÜRCÜLER ADINA WWW.MEZOBLEBI.COM OLARAK KAFKASYALILAR DERNEGININ YENI YÖNETIMINI TEBRIK EDER BASARILARININ DEAVAMINI DILERIZ.
|
Sayfa Başı |
|
|
Nuri EKEN ziyaretci
|
Gönderildi: 09 Haziran 2006 - 10:12 | IP Kayıtlı
|
|
|
Yönetim Kurulunun insanimizin beklenti ve ihtiyaçlarina en güzel sekilde hizmet etmesini diliyor önceki yönetime sükranlarimizi sunarken yeni yönetimi tebrik ediyor basarilar temenni ediyorum .
|
Sayfa Başı |
|
|