:
Amasya-Akyazi
Konu Konu: AKYAZIKOYU.COM’ A NELER OLUYOR Cevap YazYeni Konu
Yazar
Mesaj << Önceki Konu | Sonraki Konu >>
Osman Çetin
ziyaretci
ziyaretci

Durum Online: Online
Gönderildi: 14 Ocak 2008 - 02:23 | IP Kayıtlı Alıntı Osman Çetin

Kardeş siteniz "akyazikoyu.com'da" değişiklikler yapıldı. Doğrusunu söylemek gerekirse hayal kırıklığına uğradım. Bilgisayar ekranında o çok sevimli bizden biri olan, bizi yansıtan, bizi köklerimizle buluşturan site gitmiş yerine ne olduğu belli olmayan, akyazıdan çok taşova haberlerinin yeraldığı, özel bir köy sitesi mi yoksa bir haber portali mi olduğu anlaşılmayan garip bir site gelmiş. Ametörlüğün güzelliği ve sevecenliği dururken, profesyönelliğin karmaşasını ve can sıkıcılığını neden tercih ettiğinizi doğrusu anlayamadım. Dışarıda olan Akyazılılar herzaman diğer haber portallerinden ve forum sitelerinden yeterinden fazla habere ve bilgiye ulaşabilmektedirler. Sizden dileğimiz aynı hataya düşmemenizdir. Böyle devam ederse artık Akyazılıların tek sitesi var demektir. Başarı dileklerimle saygılar sunuyorum. Osman Çetin
Sayfa Başı Göster Osman Çetin's Profil Bu kullanıcının diğer mesajlarını araştır Osman Çetin

Mehmet ARSLAN
ziyaretci
ziyaretci

Gönderildi: 15 Ocak 2008 - 02:44 | IP Kayıtlı Alıntı Mehmet ARSLAN

Uzun suredir ( 3 seneye yaklasti herhalde ) koye ugramadigim ve dernege uye olmadigim için belki de bazi konularda söz soylemek hakkimiz olmasa da akyazikoyu.com hakkinda bir kac kelime de ben yazmak istiyorum. Her seyden once akyazikoyu.com bu konuda ilk olmasi nedeniyle bizim icin cok onemli, bu siteyi kuranlardan ve emek verenlerden Allah (c.c) razi olsun. Ozellikle guncel resimleri ve nostalji bolumleri ile her gun en az uc sefer baktigim bir siteydi ama simdi sayin Osman CETİN'in de belirtiği gibi butun ozelligini kaybetmis. Siteyi yapanlarda bunun farkinda ki anket bolumune koyduklari secenekler iyi, cok iyi ve guzel. Begenmedim bolumu yok. Ama tekrarlamakta fayda var akyazikoyu.com ilk goz agrimiz internette web sitesi ile koyumuzu tanitan bizim ozlemlerimizi gideren bir site ve bu yuzden baslatanlara her zaman minnettarız. Sadece biraz daha dikkat diyoruz. Saygılarımla.
Sayfa Başı Göster Mehmet ARSLAN's Profil Bu kullanıcının diğer mesajlarını araştır Mehmet ARSLAN

AHMET CEVDET AKBİLEK
ziyaretci
ziyaretci

Gönderildi: 15 Ocak 2008 - 07:35 | IP Kayıtlı Alıntı AHMET CEVDET AKBİLEK

SAYGI DEĞER BÜYÜĞÜM MEHMET ARSLAN BEY BU KONUDA SİZE KATILMIYORUM. SİTEMİZ www.akyazim.com BÖLGESEL HABERLERİ EN KISA ZAMANDA OKUYUCUYA ULAŞTIRMAK İÇİN MODÜRATÖRLER ARACILIĞI İLE ENDOĞRU HABERİ KAYNAĞINDAN VE KESİNTİSİZ OLARAK YORUMLARINIZA AÇIK BİR ŞEKİLDE YAYINLAMAKTADIR VE SİTEMİZ ŞAHSİ SİTE DEĞİLDİR. AYRICA BU KONUDA YORUM YAZAN OSMAN ÇETİN HOCAMIZ'IN SÖZÜNÜN ÜZERİNE SÖZ SÖYLEMEK ARTIK YAKIŞIK ALMAZ DİYE DÜŞÜNÜYORUM. SAYGILARIMLA...
Sayfa Başı Göster AHMET CEVDET AKBİLEK's Profil Bu kullanıcının diğer mesajlarını araştır AHMET CEVDET AKBİLEK

enes yılmaz
ziyaretci
ziyaretci

Gönderildi: 16 Ocak 2008 - 11:47 | IP Kayıtlı Alıntı enes yılmaz

www.akyazıkoyu.com sitesinin şuan ki halini beğenmiyorum herşey çok karışık eski hali daha güzeldi. [:^(] köyün sitesi olma halini yavaş yavaş kaybediyor. OSMAN ÇETİN AMCAMA KATILIYORUM SAYGILARIMLA..... [:^(] İZMİR
Sayfa Başı Göster enes yılmaz 's Profil Bu kullanıcının diğer mesajlarını araştır enes yılmaz

MUARAT YILMAZ
ziyaretci
ziyaretci

Gönderildi: 16 Ocak 2008 - 22:39 | IP Kayıtlı Alıntı MUARAT YILMAZ

ESKİ HALİ DAHA GÜZELDİ.SAYGILARIMLA
Sayfa Başı Göster MUARAT YILMAZ's Profil Bu kullanıcının diğer mesajlarını araştır MUARAT YILMAZ

mustafa KARADENİZ
ziyaretci
ziyaretci

Gönderildi: 17 Ocak 2008 - 03:31 | IP Kayıtlı Alıntı mustafa KARADENİZ

sayın yetkililer eski akyazıkoyu sitemiz daha güzeldi şimdi ise karışık bir hal olmuş bilgilerinize selamlar.
Sayfa Başı Göster mustafa KARADENİZ's Profil Bu kullanıcının diğer mesajlarını araştır mustafa KARADENİZ

ayşe ak
ziyaretci
ziyaretci

Gönderildi: 17 Ocak 2008 - 10:25 | IP Kayıtlı Alıntı ayşe ak

Ben de görüşlerinize katılıyorum internete her girişimde sayfaya bakardım sık kullanılanlar bölümüne eklemiştim her bölüm çok kolay açılıyordu ama yeni sayfa çok karışık albüm ve haberlere istediğim gibi bakamıyorum lütfen eski format geri gelsin [:^(]
Sayfa Başı Göster ayşe ak's Profil Bu kullanıcının diğer mesajlarını araştır ayşe ak

mukaddes elif
ziyaretci
ziyaretci

Gönderildi: 23 Ocak 2008 - 12:54 | IP Kayıtlı Alıntı mukaddes elif

Köyümüze en yakışan sitemiz www.akyazim.com Başka söze gerek yok ki...
Sayfa Başı Göster mukaddes elif's Profil Bu kullanıcının diğer mesajlarını araştır mukaddes elif

metin ak Balıkesir
ziyaretci
ziyaretci

Gönderildi: 24 Ocak 2008 - 13:02 | IP Kayıtlı Alıntı metin ak Balıkesir

site eski haliyle sadece bize aitti şimdiki hali biraz yabancı geldi bana saygılarımla
Sayfa Başı Göster metin ak Balıkesir's Profil Bu kullanıcının diğer mesajlarını araştır metin ak Balıkesir

Cevap YazYeni Konu
Yazdırılabilir Sayfa Yazdırılabilir Sayfa

Foruma Git
Bu işlemi yapamazsınız: Yeni konu gönderme
Bu işlemi yapamazsınız: Konulara cevap yazma
Bu işlemi yapamazsınız: Mesajlarınızı silme
Bu işlemi yapamazsınız: Mesajlarınızı düzenleme
Bu işlemi yapamazsınız: Anket oluşturma
Bu işlemi yapamazsınız: Oy kullanma